събота, 3 ноември 2012 г.

Конкурс за детска рисунка : „Как искам Европейският съюз да промени моя град“.

Обявяване на наградените
             В Деня на народните будители в гр. Сливен бяха връчени наградите на победителите в конкурса за детска рисунка на тема „Как искам Европейският съюз да промени моя град“. Весела и празнична бе обстановката в Залата на Областен информационен център Сливен, която се изпълни с развълнувани деца, родители и учители. Конкурсът се провежда под егидата на министъра по управление на средствата от Европейския съюз Томислав Дончев. Неин организатор е Централният информационен и координационен офис в Администрацията на Министерския съвет и 27-те областни информационни центъра (ОИЦ). Наградите на победителите  връчи председателят на журито - Даниела Ненчева, Директор на  Художествена галерия „Димитър Добрович“ Сливен.


            От ЦДГ „Папазян” участваха 8 деца.  Еда  Халилова  бе отличена  със специална награда осигурена от Младежката организация на Ротари клуб Сливен. Всички останали участници получиха поименни грамоти за участие в конкурса и много поощрителни награди. Ето  нашите малки художници - участници в конкурса.
Еда Халилова -  6г.

Наградената рисунка на Еда

Връчване на наградата
А това са останалите участници в конкурса от нашата детска градина:
Памела Андреева - 6г.

Рисунката на Пами

Константина Кацарова - 6г.

Рисунката на Кони

Патрисия Колева - 6г,

Рисунката на Патрисия

Мария Келеведжиева - 6г. 

Рисунката на Мими

Виктория Стоянова - 6г.

Рисунката на Вики

Гергана Стоянова - 6г.

Рисунката на Гери
 Победителят на регионално ниво в конкурса - първа възрастова група (предучилищна група до ІV клас) е Росен Стойнов, ІV клас , който е бивш възпитаник на детската градина и на учителката подготвила децата – г-жа Йорданка Петрова.
Росен Стойнов

Наградената рисунка на Росен


 Честито на наградените и бъдещи успехи на малките художници!


В надпреварата се включиха 217 деца от учебни заведения от четирите общини на област Сливен, а творбите им са подредени и могат да бъдат разгледани в залата на Областен информационен център Сливен, която е отворена за посещение от всички желаещи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар